Ruilen & Retourneren

Webshop

Wanneer je niet tevreden bent met je online aankoop heb je de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Op bestelling gemaakte (made to order) en persoonlijke op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden.  Oorbellen kunnen vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd worden.

Wanneer je je bestelling wilt retourneren stuur je een email naar bonjour@susuisstudio.nl met daarin:
–  het ordernummer
–  het product dat je wilt retourneren
–  de reden van retour

Nadat SU SUIS Studio je retouraanvraag bevestigd heeft verstuur je het product goed beschermd in de originele verpakking (zowel de originele verzendverpakking als de originele cadeauverpakking) inclusief aankoopbewijs, naam, adres en contactgegevens naar:

SU SUIS Studio
Deurloo 28
6826 VD Arnhem

Het is alleen mogelijk een product te retourneren in originele, ongedragen en onbeschadigde staat. SU SUIS Studio heeft het recht beschadigde en/of gebruikte items te weigeren. Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor rekening van de consument.

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag binnen 14 dagen teruggestort op de bankrekening welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling.

Winkel

Sieraden gekocht in de winkel kunnen niet geretourneerd worden, maar mogen wel geruild worden binnen 14 dagen met kassabon, mits ze niet gedragen zijn. Wij geven geen geld terug maar mocht je niet direct iets anders moois kunnen vinden, dan kun je ook een tegoedbon krijgen. Sale, acties en op bestelling gemaakte sieraden kunnen niet geruild worden.