Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden Webshop

Inhoudsopgave

Artikel 1. Identiteit van de ondernemer
Artikel 2. Toepasselijkheid
Artikel 3. Het aanbod
Artikel 4. De overeenkomst
Artikel 5. Prijzen
Artikel 6. Verzendkosten
Artikel 7. Betaling
Artikel 8. Levering
Artikel 9. Verzenden
Artikel 10. Herroepingsrecht
Artikel 11. Garantie & Reparaties
Artikel 12. Aansprakelijkheid
Artikel 13. Toepasselijk recht en geschillen
Artikel 14. Intellectueel eigendom


Artikel 1. Identiteit van de ondernemer

Naam: SU SUIS Studio
Vestigingsadres: Deurloo 28, 6826 VD Arnhem
Bezoekadres: Bakkerstraat 11 B, 6811 EG Arnhem
KVK-nummer: 55587801
BTW-nummer: NL002160889B87
E-mail: bonjour@susuisstudio.nl
Website: www.susuisstudio.nl
Instagram & Facebook: susuisstudio


Artikel 2. Toepasselijkheid 

2.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het online aanbod van SU SUIS Studio via de website www.susuisstudio.nl en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen SU SUIS Studio en consument.
2.2. Door een bestelling te plaatsen in de webshop van SU SUIS Studio of via andere communicatiemiddelen zoals e-mail, WhatsApp, Instagram en Facebook verklaar je akkoord te gaan met de bijbehorende voorwaarden. 
2.3. SU SUIS Studio heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen.


Artikel 3. Het aanbod

3.1. SU SUIS Studio werkt met natuurlijk materialen zoals edelstenen, parels en parelmoer. Omdat elk sieraad uniek is en er kleine verschillen kunnen zijn in kleur en vorm, dienen de gebruikte foto’s slechts ter illustratie van het aanbod. Ook kan het type beeldscherm waarop je de producten bekijkt invloed hebben op de kleur van het sieraad.


Artikel 4. De overeenkomst

4.1. De overeenkomst wordt bindend op het moment dat je jouw bestelling plaatst via de webshop of andere vormen van communicatie zoals e-mail, WhatsApp, Instagram of Facebook. 
4.2. SU SUIS Studio heeft het recht een bestelling te weigeren en de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden.


Artikel 5. Prijzen

5.1. De in het aanbod genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
5.2. Alle prijzen in de webshop zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.
5.3. Gewijzigde prijzen hebben geen invloed op reeds geplaatste bestellingen.


Artikel 6. Verzendkosten

6.1. SU SUIS Studio hanteert vaste verzendkosten van €4,95 binnen Nederland en €10,95 binnen Europa.


Artikel 7. Betaling

7.1. Betalingen van online bestellingen via de webshop verlopen via Mollie. Het is mogelijk te betalen met iDeal, Paypal, Bancontact of per bankoverschrijving.
7.2. Voor bestellingen geplaatst per e-mail, WhatsApp of social media wordt gebruik gemaakt van een betaling via Tikkie.
7.3. Het eigendom van de geleverde producten gaat pas over op de consument nadat het totale verschuldigde bedrag aan SU SUIS Studio is voldaan.


Artikel 8. Levering

8.1. Na ontvangst van betaling streeft SU SUIS Studio ernaar jouw bestelling te verwerken binnen 1-3 werkdagen. Mocht dit niet mogelijk zijn omdat een product onverwacht niet op voorraad blijkt te zijn, dan ontvang je hiervan zo snel mogelijk bericht.
8.2. Na het plaatsen van je bestelling krijg je bericht wanneer je bestelling verzonden wordt.
8.3. Uiteraard kan het voorkomen dat door omstandigheden de bestelling later wordt verzonden. Je wordt hiervan op de hoogte gebracht.
8.4. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft geen recht op schadevergoeding.
8.5. Als plaats van levering geldt het opgegeven verzendadres. Eventuele extra kosten als gevolg van een verkeerd doorgegeven afleveradres zijn voor rekening van de consument.
8.6. Na ontvangst van je bestelling dien je deze direct te controleren op eventuele gebreken en deze indien van toepassing binnen 48 uur te melden per email: bonjour@susuisstudio.nl 


Artikel 9. Verzenden

9.1. SU SUIS Studio verzendt alleen binnen Nederland en Europa.
9.2. Je bestelling wordt goed beschermd verzonden in een brievenbuspakje via PostNL. Het pakketje past door de brievenbus.
9.3. SU SUIS Studio streeft ernaar jouw bestelling te verwerken binnen 1-3 werkdagen. Heb je jouw bestelling voor een bepaalde tijd nodig, houd hier dan rekening mee. 
9.4. Na het afleveren van jouw pakketje bij PostNL ontvang je een Track en Trace code waarmee je jouw pakketje kunt volgen. 
9.5. Bezorgtijden binnen Nederland zijn over het algemeen 1-2 werkdagen.
9.6. SU SUIS Studio is niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of vertraging door PostNL.


Artikel 10. Herroepingsrecht

10.1. Wanneer je niet tevreden bent met je aankoop heb je de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.
10.2. Persoonlijke op maat en op bestelling gemaakte producten (made to order) zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.
10.3. Vanwege hygiënische redenen kunnen oorbellen niet geretourneerd worden.
10.4. Wanneer je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht stuur je een email naar bonjour@susuisstudio.nl met daarin:
-  het bestelnummer van de order waarop de herroeping van toepassing is
-  het product waarvoor je het herroepingsrecht wilt gebruiken
-  de reden van retour
10.5. Nadat SU SUIS Studio je retouraanvraag bevestigd heeft verstuur je het product goed beschermd in de originele verpakking (zowel de originele verzendverpakking als de originele cadeauverpakking) inclusief aankoopbewijs, naam, adres en contactgegevens naar: 

SU SUIS Studio
Deurloo 28
6826 VD Arnhem

10.6. Het is alleen mogelijk een product te retourneren in originele, ongedragen en onbeschadigde staat. SU SUIS Studio heeft het recht beschadigde en/of gebruikte items te weigeren. 
10.7. Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor rekening van de consument.
10.8.  Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag binnen 14 dagen teruggestort op de bankrekening welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling.


Artikel 11. Garantie & Reparaties

11.1. Op alle sieraden van SU SUIS Studio geldt een garantietermijn van 3 maanden op productie- en materiaalfouten. De garantie gaat in op de datum van aankoop van het product zoals aangegeven op het aankoopbewijs. 
11.2.  Om gebruik te maken van de garantie stuur je een foto en beschrijving van het sieraad samen met het aankoopbewijs naar bonjour@susuisstudio.nl om te kijken of het sieraad te repareren is.  Als reparatie niet mogelijk is mag je het sieraad ruilen voor een soortgelijke sieraad of een tegoedbon. Bijkomende verzendkosten zijn voor rekening van de consument.
11.3.  Wij geven geen garantie in de volgende gevallen:

-  Diefstal of verlies
-  Opzettelijk aangebrachte schade
-  Schade als gevolg van onjuist en/of onvoorzichtig gebruik zoals krassen, deuken, valschade, verbuigingen
-  Schade als gevolg van gebrekkige zorg en onderhoud (zie de instructies bij Jewelry Care op de website)
-  Waterschade en schade door chemicaliën
-  Normale gebruiksschade, veroudering of slijtage van de materialen
-  Verkleuringen van het sieraad
-  Eigen of door een andere partij aangebrachte aanpassingen en reparaties van het sieraad
-  Reparaties

11.4. Mocht de garantie niet van toepassing zijn, dan kan het sieraad indien dit mogelijk is gerepareerd worden tegen vergoeding. Stuur een email naar bonjour@susuisstudio.nl en vraag naar de mogelijkheden.
11.5. SU SUIS Studio biedt haar reparatieservice uitsluitend aan voor haar eigen collectie en niet voor sieraden van andere merken.


Artikel 12. Aansprakelijkheid

12.1.  SU SUIS Studio kan niet aansprakelijk gesteld worden voor klachten die ontstaan zijn door verkeerd gebruik van de producten.
12.2.  De inhoud van de webshop en overige uitingen van SU SUIS Studio zijn zeer zorgvuldig samengesteld. SU SUIS Studio kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. SU SUIS Studio is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie, door haar onbedoeld verstrekt.
12.3.  In geval van overmacht is SU SUIS Studio niet gehouden tot vergoeding van de daardoor bij de consument ontstane schade.


Artikel 13. Toepasselijk recht en geschillen

13.1.  Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing.
13.2.  Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent over een product en/of dienst. Neem dan zo snel mogelijk contact met op met SU SUIS Studio en stuur een e-mail naar: bonjour@susuisstudio.nl. SU SUIS Studio zal zo spoedig mogelijk reageren en kijken naar een passende oplossing. 


Artikel 14. Intellectueel eigendom

14.1. Op alle foto’s en afbeeldingen van SU SUIS Studio berust auteursrecht. Het is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming, tekst- en/of beeldmateriaal te kopiëren van de website, webshop en hieraan gelinkte communicatie-uitingen van SU SUIS Studio om op te slaan, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken.